Friday, 12 October 2018

KELAS ONLINE ROTI , PIZZA, DONAT




Assalamualaikum 


Lama sungguh tak update blog... tak terkejar rasanya nak buka laptop dan update blog ni... sibuk sangat kononnya..he he..lebih-lebih lagi sejak saya buat Kelas Online PJJ Roti, Pizza, Donat dan Bombolini... Alhamdulillah sambutan sangat hebat.. jenuh juga saya nak menjawab whatsapp.. bukan sahaja whatsapp yang nak join kelas pjj..tapi saya juga kena jawab whatsapp soalan-soalan student yang dah join... setiap student saya akan pantau dan bimbing sampai berjaya, inshaaAllah...

Kelas Online Roti, Pizza, Donat dan Bombilini yuran hanya RM30.00.. ada 30 jenis semuanya... macam-macam ada... InshaaAllah berbaloi.. disediakan Grup FB yang lengkap info dan video step by step.. boleh tengok bila-bila masa dan berulang kali...

Student diajar cara uli tangan, bread maker, mixer biasa dan mixer heavy duty..inshaaAllah semua boleh buat asalkan kena rajin praktis...

Kalau berminat boleh whatsapp saya 0193867360 okey...

































Terima kasih


Wassalam