Monday, 16 July 2018

KELAS KEK SHAH ALAM




Assalamualaikum


Lama pulak tak update... dah 2 minggu memang pengsan siapkan tempahan.. minggu ni saya relax sikit... saja nak rehat.. nak kumpul tenaga untuk Kelas Roti hari Sabtu ni...he he..



Alhamdulillah syukur sangat-sangat Kelas Kek pada hari Sabtu lepas berjalan dengan lancar... sebelum kelas tu saya risau jugak sebab saya dah lama tak buat kek-kek tu... untuk kelas kek yang ni sekarang ni saya cuma ambik 8 orang peserta sahaja... senang kek-kek tu potong 8 bahagian...



Cantik pulak bila susun kek-kek yang dah siap dipotong untuk student bawak balik... suka saya tengok 😍😍😍



Kek yang saya suka.. Raspberry Pistachio Cake




Yang ni ala-ala Kek Secret Recipe... Chocolate Indulgence Cake




Kek yang paling sweet dipandang... Neopolitan Cake




Ni pun antara kek yang saya suka makan... makan sikit je..hehe.. saya suka kek yang ada kekacang... Pecan Butterscotch Cake



Kak Anna ni antara student yang selalu join kelas-kelas saya... dah jadi cikgu dah kak Anna ni...


Kalau ada yang nak join Kelas Kek ni tarikh baru adalah pada hari Sabtu, 28/7/2018.. lokasi Seksyen 4, Shah Alam..yuram RM250.00... berminat boleh whatsapp saya 0193867360 okey... tqqq 😍😍😍



Jumpa lagi..


Wassalam