Monday, 25 June 2018

DOMINO'S PIZZA DELIVERY

Assalamualaikum


Petang semalam balik dari Melaka, cousin husben call kata nak datang beraya kat rumah... puas dok fikir nak sediakan hidangan apa untuk tetamu yang datang... segan pulak kalau tetamu makan cookies aje... ada mee kuning dalam petisejuk tapi malas pulak saya nak keluar pergi beli fish ball, fish cake dan sawi... tetiba teringat pulak nak oder Domino Pizza aje... kot la ada promosi ke kan...



Sebelum tetamu sampai, kitorang dah siap hias meja tapi Pizza nya belum sampai lagi... call Domino Pizza Delivery pukul 7.30 malam... ambik masa 1 jam katanya untuk sampai... 



Tak lama lepas tetamu sampai, Domino Pizza pun sampai juga... takde la lama sangat tetamu tunggu boleh makan sama-sama... 

Memang Domino Pizza tengah ada promosi... malam tadi oder 2 large Domino Pizza cuma RM47++.. Aliah cadangkan oder Pizza Beef Pepperoni dan Chicken BBQ..





Creampuff ni yg saya buat Sabtu lepas...ada balance yang customer oder saya susun masuk kotak dan simpan dalam petisejuk... petang semalam saya keluarkan dari petisejuk bagi lembut sikit sebelum tetamu sampai.




Alhamdulillah dapat jamu tetamu makan Pizza walaupun beli..he he.. 2 large Domino Pizza ni kenyang tetamu dan keluarga saya pun makan sekali... terima kasih la Domino Pizza jadi penyelamat 😍😍😍




Wassalam