Monday, 18 June 2018

AIDILFITRI 2018




Assalamualaikum


Walau dah masuk Syawal hari yang ke 4, masih belum terlambat untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada semua yang mengunjungi blog saya ni... mohon maaf kalau ada tersalah dan silap sepanjang saya berblog... kadang-kadang diri ini terover bercerita, mungkin hingga ada hati yang terluka... apapun di hari baik dan bulan baik ini marilah kita saling bermaafan eratkan silaturrahim 😍😍😍



Raya tahun ni kami sekeluarga sedondon warna biru...susah juga nak cari baju warna yang sama dengan yang lelaki sebabnya yang perempuan nakkan baju fesyen kegemaran sendiri... macam saya pun tak suka tempah baju...saya lebih suka baju yang ready made...puas juga lah mencari baju yang sesuai dengan saya, akhirnya berjaya cari kat Tesco Shah Alam... baju anak perempuan harga agak mahal untuk sepasang... baju saya pula sepasang hanya RM70.00 sahaja...murah kannnnn... asal nampak cantik sudahhhh..he he..




Bergambar dengan anak dara 2 orang ni... Kakak dan Dikya... kitorang bertiga dah nak sama tinggi... mungkin tak lama lagi Dikya paling tinggi kot...baru form 2 tapi ramai yang ingat dah habis sekolah..



Dengan 2 orang anak bujang saya... tahun depan dah boleh dapat menantu kot...he he.. Alhamdulillah abanglong pun dah dapat kerja yang stabil...cukup simpan duit boleh dah cari calon isteri ye abanglong... abangngah pulak lagi 2 tahun baru habis belajar..

Raya tahun ni kitorang beraya kat Shah Alam dulu... lama dah tak beraya kat Shah Alam.. seronok juga sebab anak-anak dan suami banyak menolong siapkan semua juadah... kalau saya yang siapkan semua memang pengsannnn....



Selanat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin




Wassalam