Monday, 13 March 2017

RED VELVET CUPCAKES HELLO KITTY
AssalamualaikumTak sempat juga saya nak update selalu kat blog ni.. kalau ada yang tahu update terkini boleh tengok Instagram Zalynz Oven dan FB Zalina Binti Zainal ye... dua-dua tu saya open pada public... boleh je tengok walaupun tak follow dan tak friend dengan saya.. I is okey.. he he..


Tempahan Red Velvet Cupcakes Tema Hello Kitty yang saya siapkan minggu lepas... saya jadi bidan terjun siapkan cupcake ni sebenarnya... pagi tu customer whatsapp minta tolong siapkan cupcake ni untuk birthday anaknya sebab baker asal takleh nak siapkan... bila customer bagitau nak tema Hello Kitty, eh best jugak ni... saya kan sukaaaa sangat Hello Kitty mengalahkan Azwa dan Aliah..he he.. jadinya saya terus setuju nak buatkan walaupun hari yang sama saya kena siapan lagi 2 biji kek.. Hello Kitty punya pasal, jadikkkkkkk...Kepala Hello Kitty ni banyaknya Azwa yang saya siapkan... saya tunjuk sekali je pastu suka pulak Azwa buat... dia memang suka seni melukis... syukur gak ada anak yang minat kannn.. ringan sikit kerja ibunya.. tqqq kakakkk :)
Red Velvet Cupcakes Hello Kitty ni saya jual RM100 untuk 25 pieces.. kalau ada yang nak oder boleh whatsapp saya 0193867360 okey..tqqq :)Ceria Selalu :)Wassalam