Tuesday, 7 February 2017

KELAS ROTI PALING MURAH
AssalamualaikumSaya rasa murah kot kelas roti saya ni... tapi tak tau la kalau ada lagi yang lebih murah..ampunnnn..he he... dalam kelas roti saya ada sekali belajar buat Pizza uli tangan dan Donat..semua sekali ada 20 jenis... yuran cuma RM200.00... student akan bawak balik 2 kotak penuh roti... dalam kelas akan diajar sekali cara packing roti dan cara mula nak promosi... dalam kelas juga akan diajar buat roti uli tangan dan mixer heavy duty... jadinya kalau takde mixer heavy duty atau Bread Maker, student masih lagi boleh buat roti uli tangan dan hasilnya roti tetap lembut, inshaaAllah...cuma kelas roti saya ni agak penat sikit sebab mula dari pukul 9 pagi sampai pukul 6.30 petang..


Kelas Roti Pizza dan Donat pada hari Sabtu lepas.. 15 orang semuanya.. kelas kali ni dibantu oleh exstudent saya, Zaila..alhamdulillah kelas berjalan dengan lancar dan dipermudahkan..

Jom tengok roti-roti yang kitorang buat dalam kelas haritu..Pizza Pepperoni uli tangan..Roti Arab Uli Tangan... model, Aien yang dah 3 kali berturut2 masuk kelas saya...tqqq Aien :)Roti Pandan Kaya Uli tanganRoti COklat Uli TanganRoti Mini Pizza Bajet RM1 uli tanganRoti Tuna Uli Tangan


OK roti yang lain bawah ni semua uli mixer heavy duty..
Roti Jem Strawberry Doorgift

 


Roti Cheese Stick Mayo

Roti Buttercream

 


Roti Buttercream

Roti Kacang Merah GonggokDonat JemRoti Kacang Merah BUngaMexican Bun
Roti Cheese GulaRoti Sosej PintalRoti Sosej BotRoti Chicken Floss

Roti Sarang Lebah
Roti Sosej Roll


Aksi Student..Kalau ada yang berminat nak join Kelas ROti pada 4/3/2017... ada lagi 2 kekosongan.. lokasi Seksyen 4, Shah Alam... boleh whatsapp saya 0193867360... tqqq :)
Wassalam