Tuesday, 28 February 2017

KEK TEMA FROZEN WARNA PINK



Assalamualaikum



Sementara nak tunggu ambik Aliah sekejap lagi, sempat saya nak update lagi satu entri untuk harini... sementara tengah rajin ni kannnn... esok dah sibuk untuk siapkan tempahan... kalau Jumaat pulak selalunya saya sibuk buat persiapan untuk kelas hari Sabtu... oh ye kalau ada yang nak tahu Jadual Kelas boleh tengok FB saya ye... saya baru update tadi... fb Zalina Binti Zainal... jadinya harini tadi saya sibuk menjawab wasap yang bertanyakan kelas tu kelas ni... ada tu yang ambik 4 kelas sekaligus.. syukur alhamdulillah kelas-kelas saya masih dapat sambutan... harap-harap begitu la seterusnya untuk kelas-kelas yang akan datang...



Kek Tema Frozen yang saya siapkan malam tadi... selalunya kalau ada yang oder Kek Tema Frozen akan minta kek warna biru tapi kalini anak customer nakkan Kek Tema Frozen warna pink pulak... dia suruh ikut contoh Kek Princess warna pink yang pernah saya buat sebelum ni... boleh aje nak warna apa pun kannn...



Barang-barang deko kat kek ni semuanya saya beli kat Whisk, Shah Alam... selalunya saya beli kat Whisk, Seksyen 20 tapi semalam saya beli kat Whisk Seksyen 9 aje... pergi mana-mana yang lebih dekat dengan rumah la kannn... senang sikit kalau nak beli barang lepas ni... dah dekat dengan rumah saya... kalau nak tahu, sekarang Whisk Seksyen 9 ada buat promosi pembukaan kedai... siapa beli barang kat Whisk Seksyen 9 akan dapat percuma Whisk warna pink... ohoiiii seronok semalam saya dapat whisk warna pink tu... he he... Whisk Seksyen 9 ni belakang barisan Restoran Cili Merah... sebelah Restoran Mamak... ada banyak barang kat situ dan harganya pun berpatutan... nak kata murah tak la jugak tapi semua barang-barang baking dan untuk kelas saya akan beli kat Whisk..



Kalini nama birthday girl saya lekatkan kat tepi kek.. sebab namanya panjang dan sebab ada reben tu, jadinya kena tepek huruf kat tepi kek tu... harap2 birthday girl, Hannah Hazreen suka Kek Frozen warna pink ni..


Kalau Kek Frozen ada patung Anna and the geng ni memang saya akan letak kek dalam kotak besar ni... senang na tutup dan nampak kemas.. inshaaAllah patung2 tu tak tergolek..he he..






Yang ni pulak Kek Frozen warna biru yang saya siapkan minggu lepas untuk birthday girl, Mawar Husna... sekarang ni memang saya dapat banyak oder untuk Kek Frozen yang macam ni.. suka jugak saya siapkan benda-benda comel macam ni kannnn...


Jumpa lagi, inshaaAllah ;)



Wassalam