Thursday, 9 February 2017

KEK MACARON SHAH ALAM




Assalamualaikum


Sekarang ni saya memang suka kalau ada yang oder Kek Macaron... boleh saya berexperimen dengan macaron ni lagi dan lagi... selalunya saya akan belek-belek gambar kek macaron kat Instagram untuk dapatkan idea... bila nampak hiasan pelik atas kek diorang, saya pun fikir macam mana diorang buat macam tu... nak dapatkan jawapan saya akan google... lepas tu saya akan cuba buat sendiri... bila dah jadi ohhh syukurnyaaaa... takyah masuk kelas..he he...




Semalam saya siapkan Kek Macaron Tema Purple... asalnya customer nakkan kek ada orang memanah... aishhhh idok ler saya nak buat orang daripada fondan... very very the tak rajinnn...heheheheh... akhirnya customer setuju saya buatkan Kek Macaron ni... senang kerja saya...



Kek Macaron ni dalamnya Walnut Carrot Cake dengan Creamcheese Frosting... kek feveret saya ni... selalu teringin nak buat untuk makan sendiri tapi malas nak buat sebab nanti saya yang makan banyak dan saya yang gemuk...hikhik.. 

Customer ni oder Kek Macaron ni untuk birthday suaminya... kalau ada yang nak oder Kek Macaron area Shah Alam boleh whatsapp saya 0193867360 okey... harga kek ni RM115.00 sahaja.. tapi ikut jenis kek jugak ye... hari Isnin nanti saya kena siapkan Kek Macaron Tema Biru pulak... dah dapat dah idea nak buat macam mana... nanti tengok okey...


Ceria selalu :)



Wassalam