Thursday, 19 January 2017

KEK BOBOIBOY




Assalamualaikum


Susah bebeno nak menaip perkataan BOBOIBOY... beberapa kali taip dan delete.. aishhhhh... samada mata makin rabun tak nampak huruf yang nak ditekan atau jari yang makin gebu..kihkihkih...


Edible Imej ni saya beli kat kedai Whisk Seksyen 20 aje... untuk makluman saya dah stop buat Edible Imej ni... lama juga saya dah tak buat walaupun masa tu setiap hari ada aje yang nak oder edible imej ni...sampai semalam pun masih ada yang whatsapp bertanya... sebenarnya banyak masalah juga masa saya buat bisnes edible imej ni... pertamanya masalah mata yang dah tak berapa nampak... pulak tu bila kena edit gambar yang customer bagi dan ambik masa yang lama untuk siapkan kerja-kerja mengedit tu... keduanya sebab saya dah takde pembantu.. jadinya agak kelam kabut juga bila saya kena siaplan oder edible imej dan waktu yang sama nak siapkan oder untuk customer dan kadang-kadang ada kelas personal pada hari biasa... memang pening kepala nak siapkan yang mana satu... bila saya fikir masak-masak, lebih baik saya tumpukan hanya pada satu cabang yang betul-betul saya minat... saya pun taknak lagi stress dan terlalu penat... buat mana yang larat aje... al maklum umur dah tak berapa nak muda lagi ni kannn..heheheh..

Berbalik pada cerita kek Boboiboy ni...Kek ni Kek Coklat Moist dengan Krim Coklat... harga RM80...edible imej ni saya caj RM10...jadinya total RM90 aje... Kek COklat Moist ni sesuai untuk sambut birthday anak kat taska... budak-budak kan suka kek coklat kannnn...



Tqqq pada customer yang oder kek ni dan hantar gambar birthday boy :)






Wassalam