Sunday, 25 December 2016

KELAS BAKING SEPANJANG DISEMBER 2016




Assalamualaikum



Harap-harapnya masuk awal tahun depan saya akan lebih rajin update blog... walaupun sejak dua menjak ni agak sendu sikit berblog, tapi alhamdulillah iklan Nuffnang masih ada yang On Going... sikit-sikit lama-lama jadi bukit jugak earning yang terkumpul tu... boleh jugak beli lipstik seketul dua..he he he..


Kelas Kek awal bulan Disember... kalau nak tengok gambar kek boleh tengok kat IG dan FB Zalyn Oven ye..




Yang ni pulak Kelas Personal Cream Puff dan Tart untuk Iman dan Kak Mahani.. untuk makluman, mulai tahun depan Kelas Cream Puff dan Tart ni akan dibuat pada hari Sabtu secara berkumpulan... sebabnya hari biasa saya ada perancangan lain... dan alhamdulillah Kelas Creampuff dan Tart pada 14/1/2017 telahpun penuh... untuk bulan Februari nanti saya akan update nanti...



Kelas Roti, Pizza dan Donat Grup 37...alhamdulillah walau baru balik kelas, ada antara student dalam grup ni yang dah ambik tempahan untuk roti... 



Kelas terakhir untuk tahun ni.. Kelas Roti, Pizza dan Donat Grup 38...


Tqqq pada semua yang datang kelas-kelas saya... yang dah datang kelas, balik rumah kena rajin praktis ye... kalau ada kemusykilan, boleh aje bertanya pada cikgu... kalau cikgu ada kelapangan, inshaaAllah cikgu akan bantu sebaik mungkin..


Jumpa lagi untuk kelas tahun 2017, inshaaAllah :)



Wassalam