Tuesday, 20 December 2016

KEK HELLO KITTY



Assalamualaikum


Leganya bila semua kelas dah selesai untuk tahun 2016... sekarang ni masa untuk saya berexperimen sebelum memulakan kelas-kelas yang akan datang... syukur alhamdulillah semua kelas untuk Januari telah pun penuh... syukur sangat-sangat..


Alkisahnya semalam ada customer oder kek mengejut untuk harini... sebab customer ni nak oder kek Hello Kitty, jadinya saya pun bersetuju nak buatkan... saya memang suka kalau customer oder kek Hello Kitty..he he.. lagipun sebab saya nak cuba lepa kek celoreng-celoreng yang tengah trend sekarang ni kannn...


Jadi la tu celoreng warna biru sikit-sikit... customer taknak krim tebal sangat...tu yang saya buatkan deko yang simple aje...



Bila customer oder mengejut kek ni semalam, saya baru balik dari kedai bahan bakeri Whisk, Seksyen 20... jadinya tak rajin pulak saya nak pergi ke kedai Whisk tu lagi... nasib kat rumah ni sentiasa ada hiasan-hiasan Hello Kitty...saya memang pantang nampak hiasan Hello Kitty untuk kek... selalunya saya akan beli suka-suka... tapi berguna jugak bila ada kecemasan ni kannn...



Apapun tqqq pada customer yang oder.. harap halalkan kalau ada kekurangan :)




Ceria Selalu :)



Wassalam