Friday, 25 November 2016

VICTORIA SANDWICH CUPCAKES




Assalamualaikum


Seronok sangat harini sebab semua anak-anak ada kat rumah... abanglong pun cuti mid sem dan sampai malam tadi.. gigih sungguh abanglong bawak kereta kancil dari Melaka ke Shah Alam... dah la aircond rosak pulak tu...apapun syukur alhamdulillah abanglong selamat sampai...


Victoria Sandwich Cupcakes ni saya buat pada hari yang sama dengan Victoria Sandwich Cake tu.. kalini saya deko lain sikit...lagipun sebab ada krim pink dan hijau daripada deko yang kek tu, saya pun paipkan la design yang sama atas cupcake ni... nampak comel lak kan..heheh.. bawah strawberry tu ada saya letak filling strawberry sekali...



Saya jual cupcake ni dan cupcake-cupcake yang lain 25 biji RM75 untuk simple deco.. kalau ada yang nak oder boleh whatsapp saya 0193867360 okey... inshaaAllah kalau tak bertindih dengan kelas dan oder yang lain, saya dapat siapkan...


Ceria Selalu :)



Wassalam