Monday, 28 November 2016

KELAS ROTI DAN KEK SHAH ALAM
Assalamualaikum


Alhamdulillah syukur sangat-sangat selesai sudah kelas roti dan kek untuk bulan November.. ops soriiii...esok ada 1 lagi kelas roti tapi kelas roti personal..Buat masa sekarang ni dalam sebulan kalau ada 4 kali Sabtu, saya cuma buat 3 kali aje.. saja nak berjalan-jalan dengan keluarga pada 1 kali Sabtu tu... kalau setiap kali Sabtu ada kelas , memang saya agak penat sikit... mungkin sebab faktor umur dah meningkat agaknya kannn..cepat semputttt...Bermula awal bulan November dengan Kelas Kek... gambar penuh boleh tengok kat FB Zalynz Oven ye..Belajar buat Kek Red Vekvet, Walnut Carrot Cake, Victoria Sandwich Cupcake, Kek Pandan Gula Melaka, Kek Coklat Moist dan Black and White Russian Cake..Sabtu berikutnya Kelas Roti untuk Grup 35... 12 orang semuanya...asalnya dah confirm 14 orang tapi pagitu ada 2 orang yang terpaksa tunda sebab terpaksa emmercy pergi kerja.. 
Tunjuk gambar buat pizza aje la ye... gambar lagi 17 jenis roti ada kat FB...tak rajin sungguh saya nak upoad gambar roti satu-satu semenjak dah takde dropbox ni..hu hu..
Yang ni pulak Kelas Roti hari Sabtu lepas... alhamdulillah kelas berjalan dengan lancar dan dipermudahkan... balik confirm semua pengsan sebab buat roti dari pukul 9 pagi dan siap semuanya hampir pukul 7 malam... biar betullll habis pukul 7 malammmm...heheheh..
Terima kasih pada semuaaaa yang datang... untuk makluman, Kelas Roti dan Kek untuk bulan December dah pun penuh... inshaaAllah jadual kelas untuk bulan Januari 2017 akan saya update nanti okey..


Jumpa lagi, inshaaAllah :)Wassalam