Thursday, 14 July 2016

EDIBLE IMAGE HELLO KITTY DAN UPIN & IPIN




Assalamualaikum



Sementara nak tunggu pavlova bakar dalam oven, sempat gak la saya nak update entri harini...saja nak bagi blog ni sentiasa ada entri baru...konon dah insaf la ni sebab haritu lama tak berupdate... tak kisah la cerita apa pun kan...asal ada cerita..he he...



Harini saya siapkan tempahan edible imej untuk exstudent kelas kek, Zu dan Su... yang edible imej Hello Kitty ni untuk anak Zu... alkisahnya anak Zu ni jadi model tudung Hello Kitty kat butik ibunya... tu yang masa photoshoot siap bersolek... comelll sangat kannnn... ada gaya jadi model hijab bila besar nanti ni...




Edible Imej Upin dan Ipin ni pulak untuk anak Su... banyak gambar Su bagi dan saya pilih gambar yang ni... sekarang ni seronok pulak buat kerja edit gambar.. takde la susah sangat sebenarnya walaupun saya hanya guna laptop yang dah agak uzur ni... selagi boleh guna la laptop ni memang saya guna habis-habisan...hikhik..



Ibu masing-masing dah masuk Kelas Kek..jadinya kek ibu masing-masing nak buat sendiri pastu nak celebrate kat sekolah... begitu la sepatutnya...kek air tangan ibu..ehcewahhhhh..


Kalau ada yang nak oder edible imej boleh whatsapp saya 0193867360 okey... harap yang whatsapp cuma bertanyakan bisnes yang saya buat aje... rasa tak mampu nak jawab banyak-banyak soalan yang tak berkaitan... kalau ada masa saya akan jawab...jangan cakap saya sombong tauuu...heheheh..


Ceria Selalu



Wassalam