Wednesday, 3 February 2016

TEMPAHAN ROTI SHAH ALAM




Assalamualaikum



Minggu ni saya agak sibuk sikit... sibuk siapkan tempahan dan sibuk uruskan anak perempuan 2 orang... selalunya ayahnya yang uruskan kalau saya sibuk... tapi sebab ayahnya demam dua, tiga hari ni... maka terpaksa lah saya ambik alih tugas ayahnya hantar dan ambik diorang sekolah dan tusyen... mudah-mudahan demam suami saya cepat sembuh... tak larat pulak asyik keluar masuk kereta ke sana ke sini...ohhh pengsannnn mak nak oiiii...heheheh..


Roti Sosej Pintal ni saya buat kelmarin...  saja kalini saya buat dalam cup daun... eh nampak cantik pulak...




Saya suka kerja pintal memintal ni...nampak seni sikit...hikhik..




Yang ni pulak roti cheese stick... lembut sangat roti cheese stick ni...saya kena tunggu betul-betul dah sejuk, baru boleh cerai-ceraikan antara satu sama lain... alkisahnya tergerak nak buat roti cheese stick ni sebab Ahad lepas saya ada beli roti yang sama kat kedai bakeri... puas saya belek2 apa bahan-bahannya... tu yang berkobar nak cuba buat... alhamdulillah saya dapat aplikasikan rasa yang sama macam roti yang saya beli tu...budak-budak yang paling suka makan roti cheese stick ni  tau...



Roti Butter Garlic... 



Nampak gebu aje kan roti butter garlic ni...





Siap packing. dan letak dalam bekas cantik...




Kalau ada yang teringin nak oder roti-roti ni dan roti-roti yang lain boleh whatsapp saya 0193867360 okey... kalau tak clash dengan kelas, inshaaAllah saya boleh siapkan..    TQQQ :)


Ceria Selalu :)


Wassalam