Monday, 1 February 2016

KELAS ROTI SHAH ALAM



Assalamualaikum


Alhamdulillah selesai sudah Kelas Roti Grup 21 pada hari Sabtu lepas... sebulan 2 kali sahaja Kelas Roti Grup kat rumah saya ni... sebabnya berselang seli dengan Kelas Kek... dan alhamdulillah semua kelas-kelas saya dah pun penuh untuk bulan Februari ini... syukur sangat-sangat atas segala rezeki yang Allah berikan...


14 orang student semuanya.. seorang tiada dalam gambar...segan katanya... kalini ada sorang student datangnya dari Kedah...sanggup betul Watie datang dari jauh... saya pulak yang terharu :)



Dari kiri, Umi, Aini, Noi, Zu dan Watie



Kumpulan biru...dari kiri, Kak Nias, Fathin, Maziah, Arnniey, Sha, Akmal dan Siti



3 jenis roti yang diuli tangan.. roti cokla, cinnamon roll dan roti pandan..



Roti Tuna



Kak Nias yang sangat ceria orangnya..




Sha dengan roti chicken floss



Roti Arab



Roti Cheese Gula



Pizza




Kak Tie dan kak Ham, exstudent grup 17 datang pukul 2 petang untuk repeat uli guna mixer heavy duty.... bergambar dengan roti cream horn dan roti butter garlic..



Mawar dan Sha dengan roti buttercream



Roti Sosej Petak



Noi dan Umi dengan roti miexican bun..



Roti kacang merah gonggok


 

Roti Buttercream Strawberry





Maisng2 kena mencuba




Roti Sarang Lebah




Roti Sosej Silang Pintal



Roti Sosej Panjang



Roti Mini Pizza



Roti Cinnamon Roll



Roti Coklat



Roti cream horn sebelum bakar..




Roti Tuna Segitiga



Donat Jem



Sosej Roll dan Sosej Gulung




Roti Pandan Kaya



Tengah packing roti



Roti Kacang Merah Bunga




Roti Loaf..



TQQQ pada semua yang datang... balik rumah kena rajin praktis... kalau pertama kali buat tak cantik, jangan putus asa...cuba lagi sampai jadi cantik macam cikgu punya...he he he...lawak je...


Ceria Selalu :)



Wassalam