Thursday, 4 February 2016

KEK RED VELVET




Assalamualaikum



Sementara nak belai-belai doh untuk siapkan oder roti kejap lagi, boleh la saya update 1 entri untuk harini... update jangan tak update..he he...


Kek Red Velvet ni saya siapkan petang semalam lepas siapkan oder cream puff... masa customer tanya pukul 2.00 petang, kek dah siap ke??? Saya cakap belum bakar lagiiiii.. baru nak pergi beli cream cheese.. hikhik..




Customer ni exstudent saya jugak... suka oder kek dan cupcake... dok jauh kat KL tapi sanggup datang ke Shah Alam ambik kek... TQQQ ye kak Zurin...



Kak Zurin nakkan kek Red Velvet yang asli... taknak ada kaler-kaler... nak nampak ada serbuk kek kat bahagian atas... nak makan kat ofis sempena ada officemate sambut Tahun Baru Cina katanya... tu yang nak nampak ada kaler merah gituuuu...




Kalau ada yang berminat nak oder Kek Red Velvet Shah Alam boleh whatsapp saya 0193867360 okey... TQQQ :)



Jumpa lagi :)



Wassalam