Friday, 1 January 2016

VICTORIA SANDWICH CUPCAKE



Assalamualaikum


Lama saya tak mencuba buat Victoria Sandwich Cupcake ni lepas saya balik dari kelas haritu...ada jugak yang hairan kenapa saya masih rajin masuk kelas baking sana sini walaupun saya dah bukak kelas sendiri... sebenarnya saya suka masuk kelas baking... dapat ilmu...tambah ilmu... tambah skill...dapat kawan baru... dan sebolehnya saya tidak mengambil bulat-bulat resepi cikgu yang saya pergi belajar sebab saya hormat dan respect pada semua cikgu-cikgu saya... saya masih kekalkan resepi yang saya guna sebelum ni.. cuma kadang tu pergi kelas sebab nak confirmkan beberapa perkara... bila dah confirm baru saya apply dalam resepi dan cara saya guna dalam kelas-kelas saya... gituuuuuu...




Victoria Sandwich Cupcake ni ditempah oleh exstudent saya... saya cadangkan VSCC ni sebab nak suruh dia rasa dan bagi komen... alhamdulillah komen dia sangat memberangsangkan..



Sekali oder dengan Pandan Gula Melaka Cupcake... tapi yang ni bukan gula melaka tapi gula merah...he he...




Baru lepas bakar..





Kalau ada yang nak oder Victoria Sandwich Cupcake atau Pandan Gula Melaka Cupcake boleh whatsapp saya 0193867360... harganya  25 biji RM75.. disusun dalam kotak cantik :)



Jumpa lagi..



Wassalam