Tuesday, 5 January 2016

KELAS ROTI 2016AssalamualaikumKelas Roti yang pertama untuk tahun 2016 pada hari Sabtu lepas.... agak mencabar juga menguruskan pendaftaran untuk student grup kali ni... sebabnya di saat akhir ada 3 orang yang terpaksa tarik diri atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan... tapi alhamdulillah walau di saat akhir, masih ada yang berminat untuk turut serta menggantikan tempat yang kosong... akhirnya cukup la jugak 14 orang semuanya...Wajah-wajah gembira lepas selesai buat pizza....Dari kiri, Shima, Mona, Jannah, Kak Siti, Paydot, Kak Zila dan Lia..Kumpulan biru pulak.. dari kiri, Karmila, Liza, Wardah, Fiza, Azlina, Yati dan Awanis..Pizza dah siap hias toppingSelepas bakar... 1kg tepung dapat 6 biji pizza saiz 10 inciMerasa sorang sikit makan pizza...Cheese bergetah..heheh..
Roti Loaf Cheese Gula...Liza dan Fiza..

Wardah yang ala-ala arab dengan Roti Arab..hehe..
Roti Sosej Pintal
Jannah dengan Roti Kacang Merah Bunga... Karmila dengan roti buttercream


Roti Chicken Floss tak kedekut namanya...hehehe..Cinnamon Roll
Roti Jem sebelum dipaipkan jem...
Sapu eggwash..
Roti Kacang Merah Gonggok
Mona dengan Roti Garlic Butter
Roti Cheese Gula

Roti Cream Horn
Donat Coklat
Roti Tuna


Roti Sosej Roll dan Sosej GulungRoti Mini Pizza
Roti Sosej Hotdog

Roti Kaya


 

Roti Sarang Lebah
Roti Buttercream
Roti Soseh Petak
Adik comel dengan Roti Mexican Bun..Terima Kasih pada semuaaa yang datang termasuk 3 exstudent Grup 17 yang datang repeat untuk belajar uli mixer heavy duty... balik rumah kena rajin praktis ye... bila dah berjaya buat roti sendiri, boleh dah promosi pada kawan-kawan dan saudara mara :)

Untuk makluman Kelas Roti pada tarikh 16/1 dan 30/1 dah pun penuh... pada yang berminat untuk join kelas roti pada bulan Februari adalah pada 13,2 dan 27/2...details kelas akan saya warwarkan pada minggu depan... apa-apa boleh whatsapp saya 0193867360 okey... TQQQ:)Wassalam