Tuesday, 19 January 2016

KELAS CREAMPUFF DAN TART




Assalamualaikum


Aduhaiiii...lemah pulak nak update blog sekarang ni... tapi takleh tak update... kena update jugak sebab blog jugak salah satu cara orang tahu tentang kelas-kelas yang saya buat kat rumah... jadinya sila update ye makcik ..he he..


Kelas Personal Cream Puff dan Tart pada hari Khamis lepas... 


Dari kiri Fazilah, Aida, Amy dan Mawar...



Aida dan Amy dengan hasil Fruit Tart yang diorang hias sendiri..



Ila dan Mawar... kena ikut cara cikgu susun buah untuk fruit tart ni...cikgu suka susun sepesen aje semua...he he..


Blueberry Cheese Tart..



Eclairs Traffic Light..



Yang penting kalau celup coklat, eclairs ni tak comot...



Budak2 memang suka makan eclairs ni.. anak saya sendiri kalau makan ta cukup sebiji... nasib la pandai buat sendiri kan.. jimat belanja ibunya...heheh..







Tengan tekun nak melorek daun dan bunga atas cheese tart..

 

Last sekali brgambar dengan creampuff yang diorang buat sendiri dari awal sampai akhir...



Ceria Selalu



Wassalam