Friday, 8 January 2016

DULANG CANTIK DI KK HOME DECO



Assalamualaikum



Sebelum nak melepa 2 biji kek kejap lagi, ada masa ni dapat la saya update 1 entri untuk harini...alkisahnya ramai pulak yang berkenan dengan dulang gambar floral ala-ala kedesaan inggeris yang saya baru beli tempoh hari...  ada kawan FB bagitau yang KK Home Deco ada buat diskaun habis-habisan sebabnya diorang nak berpindah ke tempat baru... tu yang haritu pergi dengan hajat nak mencari dulang comel-comel...barang pun dah tak banyak... nasib masih ada yang best-best yang berkenan di mata saya...


Dapat diskaun 50% untuk semua dulang-dulang ni... lepas diskaun harga lebih kurang RM12 kalau tak silap saya...





Memang saya berkenan sungguh... nampak terus jatuh hati gituuuu...heheheh...





Saya suka beli harga yang berpatutan aje... kalau yang mahal-mahal, sebiji aje la saya beli..kuikuikui..



Balang ni pun dulu beli kat KK Home Deco jugak...  untuk makluman, kat Shah Alam ni KK Homr Deco dulunya kat SACC... katanya dalam proses nak berpindah ke Shah Alam Mall (sebelah Hotel Concorde) .tak tau la sekarang ni dah berpindah ke belum...nanti saya pergi siasat ye..hikhik..


Ceria Selalu :)


Wassalam