Wednesday, 7 October 2015

TEMPAHAN KEK




Assalamualaikum


Asik cerita pasal roti je, meh ler harini cerita pasal kek pulak..he he...



Black and White Russian Cake ni saya siapkan hari Jumaat malam Sabtu lepas...sebabnya customer nak ambik petang Sabtu... Sabtu pulak saya ada Kelas Roti.. tu yang kena siapkan awal... 





Customer nakkan tema warna merah dan kalau boleh nak ada gambar kasut NIKE... nasib la jadi rupa ala-ala kasut NIKE ni kan... makcik belasah aje sebenarnya..hikhik...





Yang ni Kek COklat Moist dengan Cream Cheese Frosting... Tema kartun Frozen kaler pink dan biru...




Kek ni saya siapkan hari Ahad lepas... customer ambik malam tu sebab anaknya nak potong kat tadika keesokan harinya... 



Yang ni pun Kek COklat Moist dengan Cream Cheese Frosting...suka pulak sekarang ni saya buat coklat ganache leleh-leleh camtu kan..he he.. kek ni ditempah oleh kawan sama sekolah untuk anaknya...


Apapun TQ pada semua yang oder kek dengan saya... harap dapat halalkan segala kekurangn dan kelemahan yang ada...


Ceria Selalu :)



Wassalam