Wednesday, 21 October 2015

SHOPPING ONLINE CASH ON DELIVERY DI ZALORA



Assalamualaikum

Baru-baru ni dapat voucher shopping online di Zalora... kali ke 2 shopping online ni..dulu saya pilih 2 beg sandang warna pink yang sampai sekarang kakak dan dikya masih guna pegi sekolah..



Kalini pun saya shopping barang untuk kakak dan dikya aje... biasa la kan orang pompuan... memang suka kalau shopping online ni... rambang mata budak pompuan dua orang ni memilih barang... akhirnya dikya pilih Sling Bag warna pink, kakak pilih jam tangan warna putih...pastu dua-dua sepakat pilih tshirt lengan panjang yang boleh kongsi pakai berdua...



Pilih punya pilih, total RM103.00...free voucher Rm100... jadinya kena tambah lagi RM3.00... disebabkan saya takde online transfer dan malas nak pegi cash deposit machine ATM, maka saya pilih bayar Cash On Delivery yang baki RM3.00 tu...  senang jugak kalau ada shopping online camni kannn..



Hari Selasa confirm oder... harini dah sampai barang dari Zalora... memang effisen... lepas bayar lagi RM3.00 dapatlah barang yang kitorang shopping online tu...

Korang kalau nak shopping online boleh la jenguk website ZALORA tu yek... kalau pilih pakaian tu pilih yang sopan je tau... yang seksi-seksi tu no no nooooo... he he he...



Ceria Selalu :)


Wassalam