Thursday, 8 October 2015

KELAS ROTI SHAH ALAM




Assalamualaikum


Kelas Personal ROti, Pizza dan DOnat hari Selasa lepas... untuk kak Norlida dari Kelana Jaya, Liliy dari Port Klang dan Yatt dari Klang... masa kak Norlida sampai je kat rumah, saya tengok muka kak Norlida, eh macam kenal...kat mana yeeee... rupanya kak Norlida ni selalu oder kek dengan saya... tapi sebab saya tak save no dan bila dah tukar hp kepada tab baru, makanya tak tau yang whatsapp saya sebelum tu adalah Kak Norlida..he he..sabo je la kan...




Kalau ada yang tanya, berapa jenis ye belajar dalam Kelas ROti ni... ohoiiii memang penat nak sebut satu-satu..hikhik... kalau diletakkan semuanya atas meja memang tak muat...



Macam biasa...mula2 buat pizza dulu..




Pastu ROti Loaf..



Dan ROti Arab..


Lepas habis buat roti arab, mula buat roti-roti guna doh sweet bun pulak... mula-mula doh sweet bun uli tangan dulu... pastu baru uli mixer heavy duty..




Liliy dengan Roti Kacang Merah 2 bentu... Gonggok dan Duit-duit... lagi satu yang bentuk bunga lupa lak nak ambik gambar...



Kak Norlida dengan ROti Jem Doorgift... 



Yatt dengan ROti TUna bentuk segitiga..






Cream Horn..




Roti Sosej Hotdog



Mexican Bun



Roti Butter Garlic... kalini letak bijan... eh lagi sedap pulak..




Roti Sosej Pintal dan ROti Sosej Petak...




Roti Buttercream



Roti Mini Pizza dan Roti Sosej Panjang



Roti Sarang Lebah dan Roti Cheese Gula...2 saiz...



Roti Chicken Floss..




Roti Coklat...dalam ada inti coklat



ROti Sosej Roll dan ROti Sosej Gulung... kalau tak pandai nak lilit, kita gulung pun bolehhhh...




Roti Cheese Gula dan Roti Sarang Lebah dalam bekas bulat...



Yang ni pulak untuk Mini Pek...



Roti Pandan inti kaya



Donat Jem


Kalau ada yang berminat nak join Kelas Personal pada hari Selasa atau Khamis boleh whatsapp saya 0193867360 okey... TQQQ :)



Ceria Selalu :)



Wassalam