Sunday, 4 October 2015

KELAS ROTI PERSONAL




Assalamualaikum



Lagi satu Kelas ROti Personal yang saya lambat nak update... Kelas ROti Personal sebelum Hari Raya AidilAdha baru ni... dua orang daripada student yang datang haritu adalah kawan sama sekolah masa di Hisyamuddin, Klang iaitu Ummi dan Aini... Aini datang dengan anak daranya sekali... Ummi pulak datang sekali dengan kakaknya, kak Khairiah... yang lagi sorang, cikgu Zulia dari Hulu Langat..


Agak mencabar jugak masa nak buat kelas personal haritu sebabnya Muni masih bercuti kat kampong... makanya saya seorang untuk uruskan semua... rasa nak pengsan dan tercabut lutuittt...he he he... tapi apapun syukur sangat-sangat dapat buat banyak jenis roti walaupun berlaku perkara-perkara yang tak dijangka... 


Jom tengok roti-roti yang kitorang buat haritu...


Roti SOsej Roll



Roti Cheese Gula dan ROti Sarang Lebah pek mini



Roti Butter Garlic



Kak Khairiah dengan Roti Sosej Roll uli tangan..




Roti Sosrej Pintal



Donat Jem



Roti Chicken Floss



Roti Mini Pizza



ROti Buttercream



Roti Sosej Panjang




Roti Sosej Hotdog 



Roti COklat



Roti Mini Pizza dan ROti Sosej Panjang baru lepas bakar// yang ni pun uli tangan..



Roti SOsej Petak




Pizza Pepperoni... sebelum dan selepas..




Anak dara Aini...acik lupa dah sapa nama nak oiiiii...



Roti Kacang Merah bentuk Bunga dan Donggok



Cikgu Zulia dengan Roti Loaf



Roti Tuna



Ummi dengan roti Mexican Bun..




Rajin adik ni dalam kelas haritu... banyak tolong ringankan kerja saya... tak sia-sia maknya bawak datang..he he..



Roti Pandan bentuk Duit-duit dan Roti Kaya




Roti Buttercream ditaburi dengan kaler sprinkle kegemaran saya.. opkos kaler pink...hikhik..



Kalau ada yang berminat nak join Kelas Personal ROti, Pizza dan DOnat boleh whatsapp saya 0193867360 okey... TQQQ :)



Wassalam