Monday, 7 September 2015

ROTI BUN PALING COMEL :)


Assalamualaikum


Takleh nak borak panjang harini... kerja banyakkkk... esok ada Kelas Roti Personal... jadinya malam ni dah kena siap berkemas rumah, lipat kain dan macam-macam benda nak kena buat... Enri Kelas ROti Group Sabtu lepas akan saya update esok, inshaaAllah...




Pagi tadi saja saya dan Muni bereksperimen buat roti pattern lain pulak.. dah jemu jugak asik buat roti pattern yang sama... haritu saya ada share pattern-pattern terbaru kat FB.. asalnya student saya yang share kat wall dia... bila tengok eh macam best pulak kalau cuba buat... yang paling saya teruja nak buat pattern yang kat atas ni... kalau mata saya tengok macam ikan tembakul.. tapi ada rakan FB yang kata macam katak...he he he... part mata yang comel sangat tu..hikhik..



Yang ni cantik... lembut aje rasa roti ni... bila makan macam makan donat... Muni uli tangan aje ni tadi...




Pastu buat Garlic Bread...aishhhh sedap sangat roti bawang putih ni.. dah lama teringin nak buat asik lupa aje... bila buat harini rasa puas hati sebab hasilnya memang sedapppp...




Comel tak... tak sampai hati nak masuk mulut kannnn...heheheh..pasni saya cuba buat roti bentuk Garfield pulak... kot la jadi Garfield yek...he he he..



Jumpa lagi, inshaaAllah :)



Wassalam