Sunday, 16 August 2015

KELAS ROTI PERSONAL




Assalamualaikum


Kelas Roti Personal ni hari Khamis lepas... untuk 3 orang student... yang sorang lagi pemalu tak nak bergambar.. he he... kawan masa kerja dulu sebenarnya... yang tudung pink ni pulak kawan masa sekolah kat Klang dulu... kitorang pernah 1 kelas masa form 2... nama panggilannya Awie... masa tu Awie jadi Ketua Kelas, saya jadi Penolong... pastu sama-sama dapat jadi pengawas sekolah... sorang lagi student namanya Linda dari Banting tapi kerja kat Shah Alam...



Seronok tau bila tengok roti dah siap semuanya... masa nak buatnya ya ampunnn memang penat... tapi nak cepat pandai, kena la berpenat-penat dulu ye dok...heheheh..





Kesian Awie..malam sebelum tu Awie baru sampai dari Mesir... penat tak hilang lagi, dah masuk Kelas Roti.... bersemangat sungguh Awie nak datang belajar... Awie kata sementara dia masih lagi cuti... esok dah start kerja balik lepas cuti sebulan...



Linda pulak berkobar-kobar nak belajar buat roti sebabnya duulu dah pernah buat roti tapi rotinya keras... sebab anak-anaknya suka makan roti, tu yang Linda berusaha jugak untuk belajar buat roti... 



Dah siap pizza sorang satu...

 

Caya lah Awie dah pandai buat pizza... kalau pegi Mesir lagi nanti buatkan pizza untuk anak kat sana yek... 



Pizza, ROti Arab dan ROti Loaf dah siap bakar..



Roti sosej hotdog



Roti Sosej Petak



Roti Mini Pizza



Roti Sosej Panjang



Roti Pandan Kacang Merah



Roti Pandan Kacang Merah



Roti Pandan Kacang Merah



Roti Pandan Kacang Merah



Roti Pandan Kacang Merah



Roti Sosej Roll





Roti Buttercream



Roti Tuna



Roti Chicken Floss



Roti Kaya



Roti Jem Stoberi



Mexican Bun


Donat Coklat



Kalau ada yang berminat nak join Kelas Personal Roti boleh whatsapp saya 0193867360 okey :)



Ceria Selalu :)



Wassalam