Friday, 28 August 2015

KEK COKLAT TEMA ANA MUSLIM




Assalamualaikum



Harini saya kena siapkan Kek Birthday Tema Ana Muslim... customer ni oder dah lama... berharap sangat saya dapat buatkan kek untuk birthday anaknya.... sebab Muni ada, jadinya boleh la saya ambik oder kek ni walaupun esok ada Kelas Roti kat rumah... selain daripada oder daripada customer ni, ada lagi 1 oder yang saya kena siapkan...


Kek yang di oder adalah Black and White Russian Cake.... kiranya adik beradik Kek Coklat la jugak kan..he he..


Susah juga nak cari Edible Imej Ana Muslim sekarang ni..nasib ada tinggal 1 kat kedai Bagus..





Saya nak deko lain sebenarnya... tapi at the end jadi la macam ni.. plan A tak jadi...kena la ada plan B ye dok...




Tadi kitorang jumpa kat Masjid Negeri untuk bagi kek ni... sempat saya tanya,"Macam mana awak tahu akak jual kek yek...awak google ke?" Dia jawab,"Saya selalu follow blog akak.." Ahaiiiii segan makcik...he he he...Apapun TQ ye sudi oder kek dengan kak ina :)



Dengan Cream Puff ni 50 biji.. TQQQ :)



Ceria Selalu :)



Wassalam