Tuesday, 12 May 2015

ROTI CINNAMON ROLL



Assalamualaikum



Minggu lepas dapat oder roti cinnamon roll... ada yang sorang oder tu anaknya suka lak makan roti ni..haritu makan tak cukup... so semalam maknya oder lagi... senang jugak kalau ada yang oder roti cinnamon roll bekas yang ni... mudah sikit kerja... tak payah nak timbang dan rounding satu-satu...


Anak-anak saya pun suka makan roti cinnamon roll..kalau sikit, berebut..cuba kalau ada banyak, tak pandang pun...sabor je la kan..heheh...




Ni Muni yang gulung...kalau Muni yang gulung banyak sikit gulungnya..kalau saya yang gulung, asal gulung aje udohhh...he he he...



Sekarang ni roti cinnamon roll ada sekali dalam Kelas Roti saya... untuk kelas tarikh 23/5/15 masih ada kosong... boleh whatsapp saya 0193867360  kalau ada yang berminat nak join sama... mungkin kelas Sabtu depan adalah kelas terakhir sebelum puasa... untuk kelas bulan 6, saya hanya akan buat Kelas Roti Personal aje sebabnya setiap sabtu sebelum puasa dalam bulan 6 saya agak sibuk sikit dengan tempahan...


Ceria Selalu :)



Wassalam