Sunday, 24 May 2015

KEK HANTARAN TEMA KUNING




Assalamualaikum


Rasa lama pulak saya tak update blog...alkisahnya dalam minggu ni memang saya sibuk yang terlampau... dengan 3 kelas buat kat rumah.. 1 kelas kek, 1 kelas roti personal dan semalam kelas roti group... pastu pulak kena siapkan oder kek hari jumaat lepas... tu yang rasa macam nak pengsan sekejap.. nasib ada Muni banyak membantu.. kalau saya sorang taktau apa jadi..he he..



Kek Hantaran Black and White Russian Cake tema kuning... untuk customer yang sama oder minggu lepas.. bunga gum paste tu beli yang dah siap kat kedai... tinggal cucuk aje...



Bila dah kali kedua buat kek BWR segiempat ni rasa dah improve sikit... belajar dari kesilapan yang 1st time buat haritu...



Kek pun dah rata...haritu ada yang senget-senget...he he..



Ni sebelum saya coating semua bahagian kek..


 
 

Leganya bila dah siap kek ni haritu...





Jumpa lagi, inshaaAllah :)




Wassalam