Friday, 10 April 2015

ROTI CHEESE GULA




Assalamualaikum



Lepas habis Kelas Roti Personal hari Isnin lepas, memang saya berehat panjang... saja nak berehat sebelum minggu depan bersilat balik..he he.. tapi walaupun berehat, saya takleh nak ambik oder... ke sana ke sini sibuk uruskan banyak hal... dan sekarang ni saya membiasakan diri untuk tidur awal... nak kurangkan eyebag jenama Michael Kors kat bawah mata ni..kihkihkih...



Harini saya merajinkan diri siapkan oder roti cheese gula untuk sorang customer ni... dah lama dia oder kek gula hangus dan roti sarang lebah tapi saya asik tak free aje...bila dah banyak kali dia nak oder, rasa kesian pulak kat dia... ok la hari ni saya siapkan tapi saya nak buatkan roti cheese gula untuk customer ni... dia pun setuju asal saya nak buatkan roti untuk dia...

Roti cheese gula dalam bekas Love ni saja je testing... tunjuk kat student2 saya... bagi idea kat diorang untuk buat doorgift.. cantik gak kan..







Yang nak buat jual yg dalam bekas petak ni... roti cheese gula kalau nampak garing lagi sedap tau.. tapi bukan la sampai rentung ye...he he he..





Takleh nak tutup dengan penutup sebab roti naik tinggi.. sayang lak kalau tutup jugak nanti penyek.. jadinya saya masukkan sekali bekas dan roti dalam plastik kilat ni sekali... stepler dan selotep cantik-cantik jangan bagi masuk angin...




Kalau Cheddar Cheese saya suka Cheddar Cheese jenama Kraft ..  parut sendiri lagi halus... dah tabur cheedar cheese pastu tabur sedikit gula pasir..




Ceria Selalu :)



Wassalam