Thursday, 23 April 2015

KENANGAN YANG TERINDAH




Assalamualaikum


Semalam gigih saya drive sendiri nak berguru dengan kak Lea Oven... masa pergi tu sesat entah ke mana-mana... guna waze tapi waze macam tak betul sikit... redah aje... nasib la bila dah sampai area Sepang, call anak saudara, dia tunjukkan jalan... fuhhhhh cabaran sungguh demi nak melaksanakan impian nak belajar buat kek cantik dan sedap..he he...



Akhirnya sampai jugak rumah kak Lea... masuk dapur kak Lea, terpegun sekejap... cantik sangat dapurnyaaaa!!! Jeles makcik...hikhik... dalam hati mula la berangan nak dapur macam kak Lea jugak... 




Memang best berguru dengan kak Lea... cikgu banyak pengalaman.. kalau nak dibandingkan dengan saya, kussss semangat, macam langit dengan bumi... 

Semalam saya belajar buat Belgian Chocolate Cake, Hummingbird Cake,White Vanilla Cake dan Pavlova... TQ kak Lea atas segala tips-tips yang berguna sangat-sangat... minggu depan kot nak praktis buat... lambat cuba nanti lupa pulak dah...heheh..



Ceria Selalu :)



Wassalam