Tuesday, 28 April 2015

KELAS ROTI PERSONAL
Assalamualaikum


Semalam ada Kelas Roti Personal untuk Amy dari Damansara tapi kerja kat Shah Alam..banyak juga pattern dan jenis roti yang kitorang buat sebabnya ada banyak masa lebih.. lagipun setiap pattern buat sikit aje...cuma Mexico Bun dan Cinnamon Roll aje buat banyak...yg lain semua sikit.sikit...


Sikit-sikit pun penuh gak la satu meja... kalau kelas personal semua-semua ni boleh bawak balik... semalam cikgu cuma ambk 4 biji roti mexico bun aje...Walau pertama kali tapi cantik pulak roti sosej pintal yang Amy buat..kalah cikgu punya..he he..
Buat cinnamon roll 12 biji..


Cinnamon Roll dah siap pek..
Aneka roti sosej..
Roti Sosej ada 7 pattern semuanya..
Mexico Bun baru lepas bakar..Mexico Bun siap pek... Donat Jem dan Donat Coklat
Roti Jem dan ROti Kacang Hijau..Roti Chicken Floss, Sos Butterscotch dan Roti Cheese Gula..Roti Kacang Merah.. 2 pattern..
Roti LoafRoti Arab..Roti Cheese Gula dan Roti Sarang Lebah..
Pizza 2 biji..Alhamdulillah dapat siap semuanya sebelum pukul 5 petang... harap Amy dapat praktikkan apa yang belajar semalam...  TQ ye Amy datang belajar kat rumah kak ina :)


Kalau ada yang berminat untuk Kelas Roti Personal boleh whatsapp saya 0193867360.. Kelas Roti Group akan datang pada 9/5/15 dan 23/5/15... boleh daftar sekarang untuk booking tempat... TQQQ :)Wassalam