Monday, 30 March 2015

PEMBANTU BARU



Assalamualaikum



Alhamdulillah petang semalam selamat sampai pembantu baru saya ni... dah ada pembantu baru ni saya kena kerja lebih keras..nak cover balik duit yang terbang..he he he...



Suspen juga bila oven ni tak sampai-sampai... oven lama dah keluarkan nak bagi orang... pagi ni pulak ada kelas personal roti.. takut jugak kalau oven baru buat hal ke apa ke...   bila dah sampai tu oh leganya... 



Lepas Solat Isyak baru saya ngetest oven baru ni... roti malam tadi saya uli guna Mixer Kitchen Aid... malas pulak nak uli tangan..... Alhamdulillah menjadi roti sosej ni... cuma tak berapa lembut macam selalu sebabnya telur yang saya guna tak cukup 2 biji... terpecah dan kurang putih telurnya... pastu pulak saya guna yis jenama baru... mungkin pasni saya kena tetap setia dengan yis Mauripan kot..he he..




Oh ye.. oven baru saya ni oven Berjaya 2 layer 4 tray... memang besar sangat-sangat.. nanti saya buat entri khas untuk oven 4 tray ni ye.. kot la ada yang tengah survey nak beli jugak...


Jumpa lagi, inshaaAllah...



Wassalam