Tuesday, 17 March 2015

KELAS TART, CREAM PUFF & MINI CHICKEN PIE



Assalamualaikum


Harini nak update tarikh Kelas Cheese Tart, Fruit Tart, Cream Puff dan Mini Chicken Pie... lepas update ni terus nak siapkan kek Frozen... suka kalini dapat lagi buat kek Frozen Elsa 3D... harap-harap cantik la kan...



Tarikh   :    Sabtu   28/3/15
Masa   :   9 pagi hingga 5 petang
Yuran   :   RM150

Deposit RM50 diperlukan untuk mengesahkan kehadiran.

Kalau berminat boleh whatsapp saya 0193867360 okey..









Antara hasil yang exstudent dah cuba buat dan ada yang dah buat jual... inshaaAllah kalau lepas kelas pun masih boleh bertanya pada saya kalau ada kemusykilan apa-apa..dan saya akan bantu sampai dapat hasil yang cantik, inshaaAllah...

Untuk Kelas Tart yang lepas boleh tengok kat SINI




Wassalam