Monday, 16 March 2015

KEK CARROT UNTUK BIRTHDAY




Assalamualaikum


Minggu ni rasa macam sibuk sikit la pulak.. apapun rezeki..kena buat bersungguh-sungguh... sebelum saya update jadual terbaru kelas kat rumah saya, nak cerita dulu pasal Kek Carrot yang saya buat hari jumaat lepas... saja buat kenang-kenangan dalam blog..



Kek carrot ni ditempah oleh cikgu Ana untuk besdei encek suami... carrot, love dan tulisan tu daripada fondan... saya siapkan malam dan simpan dalam chiller.. alhamdulillah esoknya fondan tu tak cair walau dok dalam chiller semalaman... kalau saya buat pagi sabtu tu memang tak sempat sebab hari yang sama ada Kelas Roti tu kan...



TQ ye Cikgu Ana sudi oder dengan kak ina... maaf kalau ada kekurangan (macam ada aje yang terkurang..he he he..)..




Wassalam