Tuesday, 10 March 2015

CHEESE TART BUNGA TULIP




Assalamualaikum


Harini pagi dah kena siapkan cheese tart... pukul 7 pagi keluarkan creamcheese dari dalam chiller... sementara nak tunggu creamcheese lembut, saya tertengok drama kat Astro Ria...eh best pulak cerita drama tu..apa ke tajuk dah lupa... pelakonnya Benji, Izara Aishah, Azri Iskandar & Sharifah Shahora... tengok punya tengok, ish takleh jadi ni...kalau tunggu cerita drama tu habis kang, cheese tart tak siap pulak..


Cheese Tart deco bunga ros tulip... sambil buat sambil ambik video coz nak tunjuk kat whatsapp group student yang datang kelas sabtu lepas...senang diorang nak refer bila time nak buat...



Dah siap letak dalam kotak terus saya pegi hantar kat customer... harap semua customer puas hati :)



Wassalam