Tuesday, 3 February 2015

TEMPAHAN KEK SHAH ALAM




Assalamualaikum


Harini saya siapkan tempahan Black and White Russian Cake... customer yang oder ni daripada Kota Damansara... selalunya kalau dapat oder dari belah sana, tempat jumpat kat Masjid Bukit Jelutong... senang kalau jumpa kat situ... kalau dah masuk waktu, boleh terus solat kat Masjid Bukit Jelutong tu... untung-untung leh dapat jumpa blogger femes, kak Nani Rostam... tapi tak pernah dapat jumpa pun sebabnya selalu husben yang kena pergi hantar...he he...



Black and White Russian Cake simple deco... customer nak buat makan-makan kat ofis aje.. saya yang rajin nak deco camtu...saja suka-suka... harga kek ni RM85-00...



Ni baru lepas curah coklat ganache terus posing ambik gambar... tu yang nampak berkilat je tu... lepas posing simpan kejap dalam petiais bagi keras sikit sebelum nak deco apa-apa... 



Manik-manik candy ni ada banyak kat rumah..macam-macam kaler ada...pantang nampak mesti beli... ada la gunanya kan..

Nak tengok bahagian dalam kek Black and White Russian Cake ni boleh tengok kat SINI


Kalau ada yang berminat nak oder boleh whatsapp saya 0193867360...sebaiknya seawal 3 hari... 2, 3 harini ada aje dapat call oder last minit...tapi saya takleh nak ambik oder-oder tu sebabnya memang tak sempat... kalau barang dah ada takpe juga... ni nak ke kedai beli barang tu ambik masa juga tau... so kena oder awal okey...tqqqqqq :)



Wassalam