Friday, 27 February 2015

KEK HELLO KITTY




Assalamualaikum


Akhirnya tercapai gak impian saya nak buat Kek Hello Kitty.. yang oder Kek Hello Kitty ni cikgu sama yang oder Kek Ana Muslim yang saya buat haritu... alkisah kek yang haritu untuk adik...yang ni untuk kakaknya pulak..lagipun kek yang haritu terus bawak pegi ke sekolah..jadinya si kakak tak dapat merasa... ibunya pun terus la oder kek birthday untuk kakak... saya yang cadangkan, "nak tak kalini saya buatkan Kek Hello Kitty?"... lega bila si kakak setuju... suka makcik tau...heheheh..



Gigih tengok youtube camne nak buat muka hello kitty... terima kasih la kat mat saleh dan minah saleh yang rajin buat tutorial...




Tadi pilih gambar kat google..print...gunting...tekap...potong... gelek fondan... jadi la macam ni...




Kek yang saya buat ni Kek Red Velvet...trademark kek-kek saya kena ada manik-manik ni..he he...





Kalau berminat nak oder Kek Hello Kitty ni boleh whatsapp saya 0193867360 okey... TQQQ :)


Wassalam