Friday, 6 February 2015

CREAM PUFF SHAH ALAM




Assalamualaikum



Lepas hantar kakak dan dikya ke sekolah sekejap tadi saya sambong buat Cream Puff ni... untuk hantar petang nanti... asalnya nak buat dari tadi tapi takut kang tak sempat habis bakar, nak pegi hantar kakak dan dikya pegi sekolah pulak... so baik lepas balik hantar diorang... lagipun nak buat cream puff 75 biji.... sempat lagi nak siapkan sebelum pukul 5 petang..


Yang ni untuk pagi tadi... 100 biji..



Fruit tart pun untuk hantar pagi tadi... yang pagi untuk kakak repeat oder kek baru ni... harini saya sendiri pegi hantar kat Masjid Bukit Jelutong tu...


Kalau ada yang berminat nak oder Cream Puff, Fruit Tart dan Blueberry Cheese Tart boleh la whatsapp saya 0193867360..sebaiknya seawal 3 hari okey..




Layan gambar si Sock yang sekarang ni eksen nak tido kat dalam bilik aje...2 harini sebelum ni Sock tak sihat sampai kena bawak pegi jumpa doktor... alhamdulillah harini dah okey...dah berselera makan... 


Jumpa lagi, inshaaAllah :)



Wassalam