Monday, 12 January 2015

KELAS ROTI SHAH ALAM




Assalamualaikum


Haritu dah janji nak update jadual Kelas Roti, Pizza dan Donat untuk bulan Januari... pastu boleh terlupa... sampai la tadi ada yang whatsapp tanya pasal Kelas Roti..baru teringat....ni yang terus update...he he..



Kelas Roti, Pizza dan Donat untuk bulan Januari akan diadakan pada hari Sabtu, 24/1/15 bermula pukul 9.00 pagi sampai pukul 4 petang..Yuran RM150-00... berminat boleh whatsapp saya 0193867360...

Macam-macam pattern roti yang akan diajar termasuk Pizza dan Donat... setiap peserta akan cuba buat roti uli tangan... dari kerja menimbang, menguli dan membuat pattern doh, semua akan mencuba buat dari awal sampai akhir... saya juga akan mengajar menggunakan alat perkakas asas yang sedia ada di rumah...  Akhir sekali saya akan ajar menguli doh roti menggunakan mixer heavy duty dan cara packing roti untuk di hantar ke kedai atau kantin sekolah...


Kalini saya akan ajar sekali buat Roti Burger.. 



InshaaAllah kalau dah lepas join Kelas Roti kat rumah saya nanti, bila balik dah pandai buat sendiri di rumah... kalau ada apa-apa masalah, korang boleh bertanya pada saya dan saya akan guide sampai berjaya...

Untuk pertanyaan tentang Kelas Roti, Pizza dan Donat boleh whatsapp saya 0193867360... hanya pertanyaan yang berkaitan dengan Kelas dan Tempahan sahaja dapat saya reply... minta maaf sangat-sangat tak dapat nak jawab pertanyaan yang lain...




Wassalam