Monday, 26 January 2015

DOORGIFT ROTI IN CUP




Assalamualaikum


Harini saya siapkan oder roti sarang lebah untuk kawan saya...ada lebih doh tu saya buat la Roti in Cup.. lagipun saya nak tunjukkan pada student kelas roti haritu... haritu tak sempat nak ajar diorang... so tadi dah siap whatsapp kat group Kelas Roti, Pizza dan Donat yang baru saya create tadi... senang kalau ada apa-apa pattern yang saya buat, saya boleh terus tunjuk kat situ... boleh juga discuss pasal bisnes roti coz ada yang excited nak mulakan bisnes roti ni...



Roti in cup letak jem stoberi kat bahagian atas... doh dah kembang baru kita paipkan jem stoberi tu...




Sesuai untuk dibuat Doorgift kan... nampak comel bila dah packing macam ni... kat tempat stepler tu letak reben mesti lagi cun..he he..


Kalau ada yang berminat nak oder Roti in Cup untuk dibuat Doorgift, boleh whatsapp saya 0193867360..tqqqqq :)




Wassalam