Wednesday, 10 December 2014

ZALYNZ OVEN



Assalamualaikum


Pagi tadi lepas hantar Mini Pavlova dan Fruit Tart, saya pergi daftar perniagaan kat SSM Plaza Alam Sentral... kena daftar jugak sebab nak promot bisnes kat FB katanya wajib ada SSM... dulu dah pernah ada pastu tak renew, dah expired... dari haritu nak buat tapi tak buat-buat sebab sibuk la sangat kononnya... bila dah siap daftar harini, leganya rasa...




Bila dah ada no. bisnes registration ni baru la saya dengan rasminya promot page FB Zalynz Oven kat publik.. logo tu saya buat sendiri..main belasah aje...asal ada kaler pink..he he..



Aliah suruh saya guna logo yang dia lukis ni...gambar cupcake... macam comel je kan...heheh..



Ni la oven saya yang baaaaanyak sangat berjasa... dah 6 tahun kot oven ni... beli pun guna duit pinjaman TEKUN.. masih elok lagi...cuma lampu kat dalam tu je dah takde... masa beli dulu harganya lebih kurang RM1,000-00 kalau tak silap saya la... oven ni guna elektrik dan gas... 



Kek Coklat Moist tema Frozen yang siap hantar pukul 8.00 pagi tadi... kek ni untuk anak kawan saya yang sambut besdei kat tadika... tu yang kena hantar pagi...



Banyak dugaan nak siapkan kek coklat moist ni... next entri okey... apapun syukur alhamdulillah sebab segalanya dah settle untuk harini...



Boleh jenguk page FB Zalynz Oven saya kat SINI ... TQQQQ :)


Wassalam