Sunday, 7 December 2014

TEMPAHAN CREAM PUFF SHAH ALAM




Assalamualaikum



Harini first time saya siapkan tempahan cream puff untuk customer...selalu buat makan sendiri aje.. berdebar jugak kalau cream puff yang saya buat harini tak menjadi... suspen je masa nak tunggu cream puff tu masak dalam oven... bila bukak je pintu oven, oh legaaaaaaa... menjadi dengan jayanya... alhamdulillah... sukaaaaaaa...


Agak besar juga cream puff yang saya buat ni...tak muat pulak nak letak 25 biji cream puff dalam kotak saiz 10 x 10... 



Krim untuk cream puff ni special sikit... bukan krim kastad biasa....  



Kalau ada yang berminat nak oder cream puff boleh la whatsapp saya 0193867360... tempahan sebaiknya 3 hari sebelum penghantaran... 

TQ pada customer daripada Bukit Jelutong dan Saujana Utama siang tadi... harap semuanya berpuas hati dan minta maaf kalau ada kekurangan..




Wassalam