Monday, 17 November 2014

MY GIRLS




Assalamualaikum


Baru siap buat kulit tart.... buat sikit aje dulu untuk hantar tengahari ni... petang nanti sambong buat lagi...

Semalam lepas cousin tu datang ambik kek, kitorang pun ke Mid Valley... abangngah nak beli barang sebelum nak balik kampus minggu depan... ramai betul orang kat Mid Valley tengah-tengah bulam ni pun... ingatkan kitorang aje yang suka jalan-jalan...he he he..


Semalam makan kat food court aje... saya lak makan ABC je...sebelum nak keluar tu sempat makan pulut kuning rendang kerang cousin saya bawak..saya memang pantang kalau ada rendang kerang...lebih-lebih lagi kalau mak saudara saya tu yang masak...memang lazat jilat jari...dap dap...




Kakak dan adik kalau makan memang kongsi...takut tak habis...  yang sorang asik cakap nak tinggi... yang sorang lagi lak nak kena diet...he he..

Bila ada anak perempuan ni kadang tu ada gak rasa risau... rasanya zaman sekarang ni banyak sangat cabaran nak mendidik anak perempuan... harap diorang berdua ni mendengar kata sampai ke besar... selalu berdoa agar My Girls ni tak mudah terpengaruh dengan benda-benda yang tak elok... 



Yang tudung purple ni girl separuh abad namanya...hikhik...



Jumpa lagi...



Wassalam