Sunday, 2 November 2014

KEK TEMA FROZEN



Assalamualaikum


Sambong lagi cerita pasal kek...kali ni kek tema Frozen pulak..



Kek birthday tema Frozen ni saya siapkan untuk anak kawan saya, Nina... nama anaknya Nana.. yang buat kek ni pulak Ina..elok la tu... semua na na na... he he...





Kawan saya ni bagi kebebasan pada saya nak deco macam mana... Edible Image gambar kartun frozen atas kek tu saya suruh kawan saya pilih nak gambar yang mana satu...edible image ni saya oder online... reben dan tulisan adalah daripada fondan... 



Kek adalah kek Red Velvet dan krimnya creamcheese frosting... berat kek lebih 2kg...



Untuk kek Red Velvet tema Frozen macam dalam gambar ni harganya adalah RM100-00 dan harga adalah bergantung pada hiasan atas kek.. Kalau berminat boleh whatsapp saya 0193867360 dan hendaklah oder seminggu lebih awal... TQQQ :)


Nak tengok contoh kek birthday tema Frozen yang lain boleh tengok kat SINI



Wassalam