Sunday, 2 November 2014

KEK TEMA BOLA



Assalamualaikum


Esok kita cerita panjang yek... harini cuma nak cerita kek tema bola...



Tetiba je saya pandai buat kek deco macam ni kan...he he... kek ni Black and White Russian Cake... ada rasa cream cheese, kopi dan coklat.. tapi kalau tak suka rasa kopi, boleh je saya tak letak rasa kopi dalam kek ni....kek tema bola ni saya siapkan untuk anak kawan husben... 



Rupa kek di bahagian dalam bila dah dipotong..



Kalau ada yang berminat nak oder kek tema bola boleh la whatsapp saya 0193867360 :)



Untuk kek Black and White Russian Cake tema bola ni harganya RM95-00... dan kalau untuk kek yang sama simple deco macam yang kat belakang tu harganya RM85-00... kalau berminat kena oder seminggu lebih awal okey... TQQQQQ :)



Wassalam