Tuesday, 25 November 2014

BIASISWA JPA UNTUK ABANGNGAH




Assalamualaikum


Alhamdulillah semalam dah selamat sampai rumah... haritu balik kampong...balik kejap aje...sebab masa raya haji haritu kan tak balik... tu yang husben nak balik kampong juga bila cuti sekolah ni... lagipun sebab masa ni anak-anak semua ada...seronok la sikit diorang bila balik kampong dapat jumpa Wan dan makcik-makciknya....yang sebenarnya anak-anak saya suka bila balik kampong sebab dapat mandi sungai... saya aje yang tak adventure...memang tak kan la mandi sungai tu kan... penakut ya ampun...heheh...


Sebelum balik kampong haritu, abangngah bagitau dia dapat email tawaran biasiswa daripada JPA... saya terkejut la jugak sebab tak tau pun bila abangngah apply... rupa-rupanya masa kat U, lecturer yang suruh apply... guna result SPM... terima kasih la pada lecturer yang ambik berat tentang biasiswa ni... memang tak sangka nak dapat... bila dapat tawaran biasiswa JPA ni, kami rasa bersyukur sangat-sangat.... harap sangat abangngah belajar bersungguh-sungguh dan dapatkan result terbaik setiap semester.. syukur alhamdulillah... lepas ni abanglong pulak nak apply bila dah dapat tawaran Degree nanti...

Hari Sabtu ni nak hantar abangnah balik kampus dah... tapi sebelum tu nak singgah mana-mana yang patut... jadinya tak dapat la saya nak ambik sebarang tempahan sampai la 1hb Disember nanti ye... cuti seminggu sebelum mula kerja sampai akhir tahun :)


Jumpa lagi, inshaaAllah...



Wassalam