Wednesday, 15 October 2014

TEMPAHAN CHEESE TART, ANNIVERSARI DAN RUMAH BARU :)




Assalamualaikum


Pagi tadi siapkan tempahan cheese tart untuk adik Karangkraf... kalini saya buat cantik sikit coz yang sebelum ni saya buatkan macam hodoh je nampaknya..he he... walaupun diorang tak kisah, takpe harini saya rajin ambik masa nak lorek atas cheese tart tu... lagipun saya tengah nak improve cara nak buat cheese tart dan fruit tart ni coz ada 2, 3orang kawan saya yang nak datang belajar buat ni kat rumah saya... segan la pulak kan kalau buat tak jadi atau tak cantik... so harini saya rasa cheese tart saya dah okey...


Berjaya jugak saya buat cheese tart montok-montok camni..hikhik... kalau ada sapa yang nak oder area Shah Alam boleh la oder dengan saya...minimum 50 pieces RM50-00... kena bagitau 3 hari sebelum okey.. yang darurat memang takleh nak buatkan...




Harini juga hari anniversary saya dan husben yang ke 21... Alhamdulillah syukur... mudah-mudahan hidup kami sekeluarga sentiasa diberkati, dirahmati dan sentiasa dibawah lindunganMu ya Allah... 




Siang tadi ayahnya bawak kitorang pegi beli rumah baru... hadiah sempena ulangtahun perkahwinan katanya... nak belikan rumah 3 tingkat... amboiiiii bahagianya rasa di hati...he he he...




Ni la pun rumah baru tu... sangkar kucing 3 tingkat... kat Shah Alam mahal sangat... sanggup la kitorang cari  kedai jual sangkar kucing 3 tingkat ni kat Bandar Puteri, Puchong... actually sangkar ni ada jual online tapi tak puas hati la pulak kalau tak tengok depan-depan kan...   siap beli semua kelengkapan tadi... ni kejap lagi nak letak sangkar ni kat luar depan rumah... 


Jumpa lagi, inshaaAllah...


Wassalam