Monday, 27 October 2014

SEMALAM PUNYA CERITA




Assalamualaikum


Bersambong cerita semalam... lepas siapkan semua kek tu, saya ajak husben hantar kek tu ke rumah anak sedara kat Nilai... asalnya anak sedara tu suruh hantar kat kawannya yang dok kat Shah Alam aje... tapi mengenangkan yang minggu ni anak-anak tak berjalan langsung, so apa kata lepas hantar kek kat Nilai, terus pegi jalan-jalan kat KLIA2... lagipun kitorang tak pernah pergi lagi...


Sekarang ni saya suka betul buat Black and White Russian Cake ni... semalam buat takde la ambik masa lama sangat... kalau korang nak oder Black and White Russian Cake ni boleh whatsapp saya 0193867360... whatsapp je tau...kalau call selalunya saya tak perasan dan kadang-kadang tak sempat nak angkat... kek BWR ni kalau basic macam ni harganya RM85-00...




Lama tak makan kek pisang...bila buatkan untuk oder anak sedara semalam, dapat la merasa... 




Muka bahagia Aliah bila dapat beli sesuatu kat Toys R Us, KLIA2 semalam... selagi tak beli, monyok aje mukanya...bila dah dapat, amboiiiii senyum sampai ke telinga...he he..



Best jugak la jalan-jalan kat KLIA2 ni... macam shopping mall pulak... tutup pukul 12.00 malam... beroperasi balik pukul 6.00 pagi... informasi ni cashier Toys R Us yang bagitau...  kalau silap ampun la yek...



Bergambar 2 beranak... nyampah abangngah ni suka sangat lak pakai spek macam kakak... 



Jumpa lagi, inshaaAllah...



Wassalam